האם כל מאורעותיו זה רק בגשמיות?
-
בסוף התורה; ע"י שרץ קטן בנחיריו ע"י תשובתו גורם שגם הרשעים נעשו כיסא לקדושה
-
בסוף התורה; ע"י שרץ קטן בנחיריו ע"י תשובתו גורם שגם הרשעים נעשו כיסא לקדושה
@חיפוש-הצדיק דנו בזה באשכולות על הוידוי כמדומני.
-
@חיפוש-הצדיק דנו בזה באשכולות על הוידוי כמדומני.
דנו בזה באשכולות על הוידוי כמדומני.
אולי זה המקום לומר
שישנם נושאים שאני כל כך רוצה להשתתף בהם פה בפורום
אך מיכיוון שעל פי רוב הכותבים כותבים ברמה גבוהה...
אני לא נכנס לנושא ואני שומר אותו לזמן אחר שיהיה לי זמן לשבת ולקרא ולהעמיק בתגובות הנפלאות
הרבה פעמים רצית לכתוב תגובות אך מיכיוון שלא קראתי את כל השירשור של התגובות (והם רבים וארוכים כמו בנושא הספיציפי של הווידוינקים) וויתרתי מלכתוב
וזה צר לי -
רבינו מדגיש שכל מאורעותיו כולם לטובתו
-
שמעתי מאנ"ש הדגשה גם על מאורעותיו - "מאורעותיו". והיינו כל הרע שמקיף את האדם - כולם לטובתו
-
דנו בזה באשכולות על הוידוי כמדומני.
אולי זה המקום לומר
שישנם נושאים שאני כל כך רוצה להשתתף בהם פה בפורום
אך מיכיוון שעל פי רוב הכותבים כותבים ברמה גבוהה...
אני לא נכנס לנושא ואני שומר אותו לזמן אחר שיהיה לי זמן לשבת ולקרא ולהעמיק בתגובות הנפלאות
הרבה פעמים רצית לכתוב תגובות אך מיכיוון שלא קראתי את כל השירשור של התגובות (והם רבים וארוכים כמו בנושא הספיציפי של הווידוינקים) וויתרתי מלכתוב
וזה צר לי@7272 עניתי כך מחמת ששמתי לב שאלו שהצטרפו בפעימה האחרונה מעלים שאלות שנודנו כבר בארוכה. ומהם אני מבין שלא פתחו ועברו על הנושא. על כן הארתי שהשאלה נידונה וממילא מסתמא לא ידונו בה הכותבים בעבר.
וכמובן שיפתחו אשכולות כרצון איש ואיש וכו'.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות